ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie

ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie

Marco Borsato en Leontine zijn samen gespot tijdens een vakantie in een warm land. Shownieuws deelt dinsdagmiddag beelden van de twee tortelduifjes, waarop Marco de koffers van Leontine uit de auto tilt. Komen de twee dan toch weer bij elkaar? Bekijk de exclusieve beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Verliefde <em>Marco Borsato</em> en <em>Leontine</em> samen gezien op vakantie Marco Borsato en Leontine zijn samen gespot tijdens een vakantie in een warm land. Shownieuws deelt dinsdagmiddag beelden van de twee tortelduifjes, waarop Marco de koffers van Leontine uit de auto tilt. Komen de twee dan toch weer bij elkaar? Bekijk de exclusieve beelden hieronder. Lees verder onder de video. Speciale video voor LeontineEerder maakte Marco een speciale video voor Leontine. Op moederdag pakte hij goed uit. De zanger lijkt er alles aan te doen om zijn Leontine terug te winnen. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden van Marco en Leontine op vakantie. Bekijk ook Shownieuws: Marco en Leontine samen op vakantie naar Ibiza Bekijk deze video » Bekijk de officiële videoclip Hef Je Glas met Marco Borsato & Rolf Sanchez Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie

Speciale video voor Leontine
Eerder maakte Marco een speciale video voor Leontine. Op moederdag pakte hij goed uit. De zanger lijkt er alles aan te doen om zijn Leontine terug te winnen. Bekijk hierboven de Shownieuws-beelden van Marco en Leontine op vakantie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier