Opsporing Verzocht gemist? 24-jarige man uit Doetinchem pakt wapen overvallers af

Opsporing Verzocht gemist? 24-jarige man uit Doetinchem pakt wapen overvallers af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 mei terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? 24-jarige man uit <em>Doetinchem</em> pakt wapen overvallers af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 25 mei terugkijken. Op woensdagavond 16 december kreeg een 24-jarige man onaangenaam bezoek van twee jonge overvallers wanneer hij met vriendin in zijn appartement zit in Doetinchem. Geschat wordt dat de overvallers zo rond de 18/ 19 jaar oud waren. Ze kwamen met een mes en vuurwapen binnen, maar de bewoner was niet van plan om zich over te geven en pakte het wapen van de overvallers af. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? 24-jarige man uit Doetinchem pakt wapen overvallers af

Op woensdagavond 16 december kreeg een 24-jarige man onaangenaam bezoek van twee jonge overvallers wanneer hij met vriendin in zijn appartement zit in Doetinchem. Geschat wordt dat de overvallers zo rond de 18/ 19 jaar oud waren. Ze kwamen met een mes en vuurwapen binnen, maar de bewoner was niet van plan om zich over te geven en pakte het wapen van de overvallers af.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? 24-jarige man uit Doetinchem pakt wapen overvallers af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV