Op1: wiskundeleraar Siep de Haan niet blij met heropenen scholen 31 mei

Op1: wiskundeleraar Siep de Haan niet blij met heropenen scholen 31 mei

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 25 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: wiskundeleraar <em>Siep de Haan</em> niet blij met heropenen scholen 31 mei Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 25 mei terugkijken bij Gids.tv. Allereerst is wiskundeleraar Siep de Haan blij dat er weer zoveel aandacht gaat naar het onderwijs: "Veel mensen vinden onderwijs weer een sexy onderwerp." Toch is hij niet blij met het volledig heropenen van de scholen op 31 mei: "Binnen het team van leraren is veel angst en ongerustheid." De Haan wil daarnaast ook dat de scholieren een mondkapje dragen in de klas, tijdens de lessen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: wiskundeleraar Siep de Haan niet blij met heropenen scholen 31 mei

Allereerst is wiskundeleraar Siep de Haan blij dat er weer zoveel aandacht gaat naar het onderwijs: "Veel mensen vinden onderwijs weer een sexy onderwerp." Toch is hij niet blij met het volledig heropenen van de scholen op 31 mei: "Binnen het team van leraren is veel angst en ongerustheid." De Haan wil daarnaast ook dat de scholieren een mondkapje dragen in de klas, tijdens de lessen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: wiskundeleraar Siep de Haan niet blij met heropenen scholen 31 mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier