Op1: volgens Patricia Bruijning kunnen middelbare scholen open mits er getest wordt

Op1: volgens Patricia Bruijning kunnen middelbare scholen open mits er getest wordt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 25 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: volgens <em>Patricia Bruijning</em> kunnen middelbare scholen open mits er getest wordt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op van 25 mei terugkijken bij Gids.tv. Epidemioloog Patricia Bruijning pleit ervoor om op de middelbare scholen te openen mits de leerlingen en leraren zich twee keer per week testen op het virus. Alleen dan zou het openen van de scholen geen nieuwe uitbraken geven: "Je moet daar met elkaar achter gaan staan en gaan motiveren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: volgens Patricia Bruijning kunnen middelbare scholen open mits er getest wordt

Epidemioloog Patricia Bruijning pleit ervoor om op de middelbare scholen te openen mits de leerlingen en leraren zich twee keer per week testen op het virus. Alleen dan zou het openen van de scholen geen nieuwe uitbraken geven: "Je moet daar met elkaar achter gaan staan en gaan motiveren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: volgens Patricia Bruijning kunnen middelbare scholen open mits er getest wordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier