Zien: Jaïr Ferwerda doet wedstrijdje push-ups met Raymond Knops (CDA)

Zien: Jaïr Ferwerda doet wedstrijdje push-ups met Raymond Knops (CDA)

Het is plotseling een groot onderwerp geworden in Den Haag: de werkdruk voor Tweede Kamerleden. Wat kun je doen om die een beetje te verlichten? Raymond Knops van het CDA vertelt vaak push-ups te doen en dus waagt hij zich aan een wedstrijdje met Jaïr Ferwerda.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 mei terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jaïr Ferwerda</em> doet wedstrijdje push-ups met <em>Raymond Knops</em> (CDA) Het is plotseling een groot onderwerp geworden in Den Haag: de werkdruk voor Tweede Kamerleden. Wat kun je doen om die een beetje te verlichten? Raymond Knops van het CDA vertelt vaak push-ups te doen en dus waagt hij zich aan een wedstrijdje met Jaïr Ferwerda. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 25 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 mei terugkijken bij Gids.tv. Veestapel uitgebreidBinnen de kortste keren ligt Jaïr echter uitgeteld op de grond. De politiek verslaggever van Beau gaat ook langs bij de BoerBurgerBeweging. Zij hebben, om de werkdruk te verlichten, "de veestapel wél uitgebreid". Er zitten inmiddels meerdere mensen op kantoor om al het werk te doen. Er is echter één nadeel: Caroline van der Plas heeft geen tijd om de vieze vaat weg te brengen, en dus vraagt ze Jaïr om dat even voor haar te doen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jaïr Ferwerda doet wedstrijdje push-ups met Raymond Knops (CDA)

Veestapel uitgebreid
Binnen de kortste keren ligt Jaïr echter uitgeteld op de grond. De politiek verslaggever van Beau gaat ook langs bij de BoerBurgerBeweging. Zij hebben, om de werkdruk te verlichten, "de veestapel wél uitgebreid". Er zitten inmiddels meerdere mensen op kantoor om al het werk te doen. Er is echter één nadeel: Caroline van der Plas heeft geen tijd om de vieze vaat weg te brengen, en dus vraagt ze Jaïr om dat even voor haar te doen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jaïr Ferwerda doet wedstrijdje push-ups met Raymond Knops (CDA) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV