Video: Bridget Maasland zoekt modemissers voor nieuw seizoen Hotter Than My Daughter

Video: Bridget Maasland zoekt modemissers voor nieuw seizoen Hotter Than My Daughter

Voor een nieuw seizoen van Hotter Than My Daughter is Bridget Maasland op zoek naar mensen met een extravagante, overdreven sexy of gewoonweg lelijke kledingstijl, die familie en vrienden niet langer kunnen aanzien. "Deze keer geef ik niet alleen moeders en dochters een hele nieuwe look, ook vaders vrienden en familie kunnen elkaar opgeven", aldus de presentatrice. Wanneer het nieuwe seizoen op tv te zien zal zijn is nog onbekend maar je kunt de oproep hieronder alvast bekijken.

Video: Bridget Maasland zoekt <em>modemissers</em> voor nieuw seizoen Hotter Than My Daughter Voor een nieuw seizoen van Hotter Than My Daughter is Bridget Maasland op zoek naar mensen met een extravagante, overdreven sexy of gewoonweg lelijke kledingstijl, die familie en vrienden niet langer kunnen aanzien. "Deze keer geef ik niet alleen moeders en dochters een hele nieuwe look, ook vaders vrienden en familie kunnen elkaar opgeven", aldus de presentatrice. Wanneer het nieuwe seizoen op tv te zien zal zijn is nog onbekend maar je kunt de oproep hieronder alvast bekijken. Bekijk ook Bridget Maasland spreekt moeder toe in Hotter Than My Daughter: "Dit is toch voor in slaapkamer" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland schrikt van outfit waarmee Nathalie naar ballenbak gaat (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bridget Maasland zoekt modemissers voor nieuw seizoen Hotter Than My Daughter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier