Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza

Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza

Shownieuws deelde eerder exclusieve beelden van Marco en Leontine bij het vliegveld.

Marco Borsato en Leontine hebben elkaar weer gevonden. Tijdens de breuk bleven de twee contact houden, maar dit keer zijn ze samen op vakantie naar Spanje. Woensdagochtend deelt een gelukkige Leontine vanaf Ibiza een selfie en een bericht op haar Instagrampagina. Bekijk beide beelden in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Marco Borsato</em> en <em>Leontine</em> delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza Shownieuws deelde eerder exclusieve beelden van Marco en Leontine bij het vliegveld. Marco Borsato en Leontine hebben elkaar weer gevonden. Tijdens de breuk bleven de twee contact houden, maar dit keer zijn ze samen op vakantie naar Spanje. Woensdagochtend deelt een gelukkige Leontine vanaf Ibiza een selfie en een bericht op haar Instagrampagina. Bekijk beide beelden in de video hieronder. Lees verder onder de video. "Oneindige waarde"In de Instagrampost staat: "Voeten stevig op de aarde. Neus trots in de wind. Jij bent van oneindige waarde. Dat hangt niet af van wat een ander vindt." Leontine hecht veel waarde aan de man van haar kinderen en ze deelt trots een selfie vanuit de auto. Het maakt haar niet meer uit wat een ander vindt. Bekijk de beelden in de video hierboven. Bekijk ook Bekijk de officiële videoclip Hef Je Glas met Marco Borsato & Rolf Sanchez Bekijk deze video » ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie Bekijk deze video »
Show :
Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza

"Oneindige waarde"
In de Instagrampost staat: "Voeten stevig op de aarde. Neus trots in de wind. Jij bent van oneindige waarde. Dat hangt niet af van wat een ander vindt." Leontine hecht veel waarde aan de man van haar kinderen en ze deelt trots een selfie vanuit de auto. Het maakt haar niet meer uit wat een ander vindt. Bekijk de beelden in de video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier