Kijk LIVE: Frank de Boer maakt EK-selectie bekend tijdens persconferentie

Kijk LIVE: Frank de Boer maakt EK-selectie bekend tijdens persconferentie

Na jaren wachten is Nederland eindelijk weer eens vertegenwoordigd op een eindtoernooi. De eerste wedstrijd op het EK van 2021 wordt op zondag 13 juni gespeeld tegen Oekraïne. Vandaag (26 mei) maakt De Boer de definitieve EK-selectie bekend.

Kijk hieronder op woensdag 26 mei vanaf 16.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de EK-selectie door Frank de Boer.

Kijk LIVE: <em>Frank de Boer</em> maakt EK-selectie bekend tijdens <em>persconferentie</em> Na jaren wachten is Nederland eindelijk weer eens vertegenwoordigd op een eindtoernooi. De eerste wedstrijd op het EK van 2021 wordt op zondag 13 juni gespeeld tegen Oekraïne. Vandaag (26 mei) maakt De Boer de definitieve EK-selectie bekend. Kijk hieronder op woensdag 26 mei vanaf 16.00 uur LIVE naar de bekendmaking van de EK-selectie door Frank de Boer. Wie vallen er af?Frank de Boer koos 34 spelers uit voor de voorselectie en trainde de afgelopen week al regelmatig met de spelers - hoewel niet iedereen er al bij kon zijn vanwege resterende clubverplichtingen. Zo langzamerhand wordt er steeds meer toegewerkt naar het EK en dat betekent ook dat De Boer zijn definitieve keuze maakt. Er mogen 26 spelers mee, dus er zullen nog 8 mannen uit de voorselectie afvallen. Kijk hierboven op woensdag 26 mei vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie van Frank de Boer met de bekendmaking van de EK-selectie. Bekijk ook Video: Frank de Boer voorspelt Nederland - Oekraïne (EK21) Bekijk deze video » Hart van Nederland: morgen spannende dag voor spelers Oranje Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE: Frank de Boer maakt EK-selectie bekend tijdens persconferentie

Wie vallen er af?
Frank de Boer koos 34 spelers uit voor de voorselectie en trainde de afgelopen week al regelmatig met de spelers - hoewel niet iedereen er al bij kon zijn vanwege resterende clubverplichtingen. Zo langzamerhand wordt er steeds meer toegewerkt naar het EK en dat betekent ook dat De Boer zijn definitieve keuze maakt. Er mogen 26 spelers mee, dus er zullen nog 8 mannen uit de voorselectie afvallen.

Kijk hierboven op woensdag 26 mei vanaf 16.00 uur LIVE naar de persconferentie van Frank de Boer met de bekendmaking van de EK-selectie.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV