Evert Santegoeds: "Marco Borsato en Leontine slapen op dezelfde kamer" (video)

Evert Santegoeds: "Marco Borsato en Leontine slapen op dezelfde kamer" (video)

Evert Santegoeds was woensdag 26 mei te gast in de Ochtendshow van Frank Dane. Hij bracht het laatste showbizznieuws over Marco Borsato en Leontine die momenteel vakantie vieren op Ibiza. Bekijk het fragment over Marco en Leontine in de Radio 538-video vanaf 2:50 minuten.

Lees verder onder de video.

Evert Santegoeds: "Marco Borsato en Leontine slapen op dezelfde kamer" (video) Evert Santegoeds was woensdag 26 mei te gast in de Ochtendshow van Frank Dane. Hij bracht het laatste showbizznieuws over Marco Borsato en Leontine die momenteel vakantie vieren op Ibiza. Bekijk het fragment over Marco en Leontine in de Radio 538-video vanaf 2:50 minuten. Lees verder onder de video. Kinderen komen ook naar IbizaEvert laat weten: "Winkelend worden ze gezien. Marco draagt voortdurend haar tas. Hij heeft er alles voor over om haar terug te krijgen. Romantisch etend worden ze gezien tot 's avonds laat. En ze blijven nog dagen en inmiddels zijn er ook kinderen gearriveerd die het geweldig vinden om pa en ma weer samen te zien." Frank Dane wil weten of ze samen op de kamer slapen: "Ze slapen op dezelfde kamer heb ik begrepen", laat Evert weten. Bekijk de video van Radio 538 hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Marco en Leontine samen op vakantie naar Ibiza Bekijk deze video » ZIEN: Verliefde Marco Borsato en Leontine samen gezien op vakantie Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato en Leontine delen liefdevolle beelden vanaf Ibiza Bekijk deze video »
Show :
Evert Santegoeds: "Marco Borsato en Leontine slapen op dezelfde kamer" (video)

Kinderen komen ook naar Ibiza
Evert laat weten: "Winkelend worden ze gezien. Marco draagt voortdurend haar tas. Hij heeft er alles voor over om haar terug te krijgen. Romantisch etend worden ze gezien tot 's avonds laat. En ze blijven nog dagen en inmiddels zijn er ook kinderen gearriveerd die het geweldig vinden om pa en ma weer samen te zien." Frank Dane wil weten of ze samen op de kamer slapen: "Ze slapen op dezelfde kamer heb ik begrepen", laat Evert weten. Bekijk de video van Radio 538 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds: "Marco Borsato en Leontine slapen op dezelfde kamer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV