Zien: Frank de Boer neemt deze middenvelders op in selectie voor EK 2021

Zien: Frank de Boer neemt deze middenvelders op in selectie voor EK 2021

Frank de Boer heeft bekendgemaakt welke middenvelders er mee gaan naar het EK van 2021. Alleen Tonny Vilhena (Kuban Krasnodar) valt af, en dat betekent dat Donny van de Beek (Manchester United), Ryan Gravenberch (Ajax), Frenkie de Jong (FC Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Marten de Roon (Atalanta) en Georginio Wijnaldum (Liverpool) wél onderdeel uitmaken van de selectie.

Bekijk de video van het Nederlands elftal hieronder.

Zien: <em>Frank de Boer</em> neemt deze middenvelders op in selectie voor <em>EK 2021</em> Frank de Boer heeft bekendgemaakt welke middenvelders er mee gaan naar het EK van 2021. Alleen Tonny Vilhena (Kuban Krasnodar) valt af, en dat betekent dat Donny van de Beek (Manchester United), Ryan Gravenberch (Ajax), Frenkie de Jong (FC Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (AZ), Marten de Roon (Atalanta) en Georginio Wijnaldum (Liverpool) wél onderdeel uitmaken van de selectie. Bekijk de video van het Nederlands elftal hieronder. Bekijk ook Zien: dit zijn de keepers van Oranje op het EK 2021, Marco Bizot valt af Bekijk deze video » Video: deze verdedigers gaan met Oranje mee naar het EK 2021 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frank de Boer neemt deze middenvelders op in selectie voor EK 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier