Video: deze aanvallers zitten in de definitieve selectie voor het EK 2021

Video: deze aanvallers zitten in de definitieve selectie voor het EK 2021

Als laatste zijn de aanvallers van Oranje voor het EK van 2021 onthuld. Eerder was al bekend dat Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) niet op tijd fit is voor het eindtoernooi, dus hoefde er nog maar één aanvaller af te vallen. Dat is Anwar El Ghazi (Aston Villa) geworden. Frank de Boer neemt Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Cody Gakpo (PSV), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) mee.

Bekijk de video van het Nederlands elftal hieronder.

Video: deze <em>aanvallers</em> zitten in de definitieve selectie voor het <em>EK 2021</em> Als laatste zijn de aanvallers van Oranje voor het EK van 2021 onthuld. Eerder was al bekend dat Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur) niet op tijd fit is voor het eindtoernooi, dus hoefde er nog maar één aanvaller af te vallen. Dat is Anwar El Ghazi (Aston Villa) geworden. Frank de Boer neemt Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Cody Gakpo (PSV), Luuk de Jong (Sevilla), Donyell Malen (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) mee. Bekijk de video van het Nederlands elftal hieronder. Bekijk ook Zien: dit zijn de keepers van Oranje op het EK 2021, Marco Bizot valt af Bekijk deze video » Video: deze verdedigers gaan met Oranje mee naar het EK 2021 Bekijk deze video » Zien: Frank de Boer neemt deze middenvelders op in selectie voor EK 2021 Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: deze aanvallers zitten in de definitieve selectie voor het EK 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier