Peter R. de Vries bij Beau: "Heerst ziekte bij OM wat betreft zaak Nabil B."

Peter R. de Vries bij Beau: "Heerst ziekte bij OM wat betreft zaak Nabil B."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 mei terugkijken bij Gids.tv.

Peter R. de Vries bij <em>Beau</em>: &quot;Heerst ziekte bij OM wat betreft zaak Nabil B.&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 26 mei terugkijken bij Gids.tv. Een grote schok in de rechtszaak rond Ridouan Taghi. Nabil B., kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort en wil voorlopig geen medewerking meer verlenen. Vertrouwenspersoon Peter R. de Vries legt uit dat het OM hem negeert en dat zijn veiligheid en die van zijn gezin niet worden gewaarborgt. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Peter R. de Vries bij Beau: "Heerst ziekte bij OM wat betreft zaak Nabil B."

Een grote schok in de rechtszaak rond Ridouan Taghi. Nabil B., kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, heeft de overeenkomst met het Openbaar Ministerie opgeschort en wil voorlopig geen medewerking meer verlenen. Vertrouwenspersoon Peter R. de Vries legt uit dat het OM hem negeert en dat zijn veiligheid en die van zijn gezin niet worden gewaarborgt.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries bij Beau: "Heerst ziekte bij OM wat betreft zaak Nabil B." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier