Zien: Yolanthe Cabau staat met bedrijven zo'n 5 ton in het rood

Zien: Yolanthe Cabau staat met bedrijven zo'n 5 ton in het rood

Shownieuws is erachter gekomen dat Yolanthe Cabau met haar bedrijven flink in het rood staat. Haar restaurant XaXa op Ibiza is al een tijd gesloten en ook haar sieraden- en kinderkledinglijn lopen niet al te best. Dit zou een schuld opleveren van zo'n 5 ton.

Woont in LA
Hoewel Yolanthe met haar bedrijven financieel niet zo lekker gaat, zal ze persoonlijk genoeg geld hebben. De actrice woont met haar zoon in Beverly Hills en ook haar ex-man Wesley Sneijder zal vast goed voor haar zorgen, concluderen de presentatoren aan tafel van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Zien: <em>Yolanthe Cabau</em> staat met bedrijven zo'n 5 ton in het rood Shownieuws is erachter gekomen dat Yolanthe Cabau met haar bedrijven flink in het rood staat. Haar restaurant XaXa op Ibiza is al een tijd gesloten en ook haar sieraden- en kinderkledinglijn lopen niet al te best. Dit zou een schuld opleveren van zo'n 5 ton. Woont in LAHoewel Yolanthe met haar bedrijven financieel niet zo lekker gaat, zal ze persoonlijk genoeg geld hebben. De actrice woont met haar zoon in Beverly Hills en ook haar ex-man Wesley Sneijder zal vast goed voor haar zorgen, concluderen de presentatoren aan tafel van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Noortje Herlaar praat tijdens Tijd Voor MAX over nieuwe film ‘Just Say Yes’ Bekijk deze video » Hilarisch: Dave Roelvink ligt dubbel om Nederlandse romcom Just Say Yes Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Yolanthe Cabau staat met bedrijven zo'n 5 ton in het rood


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Yolanthe Cabau staat met bedrijven zo'n 5 ton in het rood of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier