Lang Leve de Liefde: Nicole vindt Stevens bril een afknapper

Lang Leve de Liefde: Nicole vindt Stevens bril een afknapper

In Lang Leve de Liefde gaan singles met elkaar op een date van 24 uur. In deze aflevering zijn het Nicole en Steven, die elkaar wat pittige vragen stellen. Bijvoorbeeld: zouden ze elkaar op een datingapp naar links of rechts swipen?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Nicole vindt Stevens bril een afknapper In Lang Leve de Liefde gaan singles met elkaar op een date van 24 uur. In deze aflevering zijn het Nicole en Steven, die elkaar wat pittige vragen stellen. Bijvoorbeeld: zouden ze elkaar op een datingapp naar links of rechts swipen? Flinke afknapperSteven vertelt dat hij Nicole niet direct door de keuring zou laten komen. Dat ligt puur aan het verhaal wat ze erbij zou vermelden. Nicole is blij dat hij wat terughoudend is, want ze vindt zijn bril eigenlijk ook maar lelijk. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Elvis heet Elly welkom Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: belerende Esmeralda spreekt haar date Menno streng toe Bekijk deze video »

Flinke afknapper
Steven vertelt dat hij Nicole niet direct door de keuring zou laten komen. Dat ligt puur aan het verhaal wat ze erbij zou vermelden. Nicole is blij dat hij wat terughoudend is, want ze vindt zijn bril eigenlijk ook maar lelijk.

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Nicole vindt Stevens bril een afknapper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV