Hilarische video Chantal Janzen: zoontje quote internetgekkie de hele ochtend

Hilarische video Chantal Janzen: zoontje quote internetgekkie de hele ochtend

Chantal Janzen was maar één week van huis voor het Eurovisie Songfestival en haar zoontje is helemaal verpest door een internetgekkie. Op Instagram post ze een video van haar zoontje die de moeder van Angelo nadoet: "Wat had ik nou gezegd Angelo?! Dat is niet normaal!" Ze is benieuwd wat hij nog meer geleerd heeft de afgelopen week.

Hilarische video <em>Chantal Janzen</em>: zoontje quote internetgekkie de hele ochtend Chantal Janzen was maar één week van huis voor het Eurovisie Songfestival en haar zoontje is helemaal verpest door een internetgekkie. Op Instagram post ze een video van haar zoontje die de moeder van Angelo nadoet: "Wat had ik nou gezegd Angelo?! Dat is niet normaal!" Ze is benieuwd wat hij nog meer geleerd heeft de afgelopen week. Bekijk de video van Chantal Janzen hierboven. Bekijk ook Vanavond bij Beau: Songfestivalpresentatoren Chantal Janzen en Edsilia Rombley Bekijk deze video » Chantal Janzen spreekt zich uit: "De mens is niet gemaakt om intensief te sporten" (&C) Bekijk deze video »

Bekijk de video van Chantal Janzen hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video Chantal Janzen: zoontje quote internetgekkie de hele ochtend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier