Zien: Anwar El Ghazi krijgt tijdens opnames met Frank Evenblij afwijzing Frank de Boer

Zien: Anwar El Ghazi krijgt tijdens opnames met Frank Evenblij afwijzing Frank de Boer

Slecht nieuws voor Anwar El Ghazi. Frank Evenblij was vandaag op bezoek, toen de aanvaller een appje kreeg van bondscoach Frank de Boer. Hij is niet geselecteerd voor het elftal wat naar het EK gaat. Een ontzettend ongemakkelijk moment tijdens de opnames.

Bekijk de video van VTBL hieronder.

Zien: <em>Anwar El Ghazi</em> krijgt tijdens opnames met Frank Evenblij afwijzing Frank de Boer Slecht nieuws voor Anwar El Ghazi. Frank Evenblij was vandaag op bezoek, toen de aanvaller een appje kreeg van bondscoach Frank de Boer. Hij is niet geselecteerd voor het elftal wat naar het EK gaat. Een ontzettend ongemakkelijk moment tijdens de opnames. Bekijk de video van VTBL hieronder. Bekijk ook De Vooravond: Matthijs de Ligt is nieuwe leider van het Nederlands elftal Bekijk deze video » Peter R. de Vries bij Beau over Quincy Promes in EK-selectie: "Hij staat er niet goed voor" Bekijk deze video »
Slecht nieuws voor Anwar El Ghazi...

Slecht nieuws voor Anwar El Ghazi. 😕 Frank Evenblij was vandaag op bezoek, toen de aanvaller een appje kreeg van bondscoach Frank de Boer... Shirtje Ruilen: De EK Verhalen is vanaf 11 juni te zien bij Videoland.

Posted by VTBL on Wednesday, May 26, 2021
Voetbal :
Zien: Anwar El Ghazi krijgt tijdens opnames met Frank Evenblij afwijzing Frank de BoerActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV