Trailer: Actiefilm Bumblebee donderdag te zien bij Spike

Trailer: Actiefilm Bumblebee donderdag te zien bij Spike

Bumblebee verschuilt zich in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie, gespeeld door Hailee Steinfeld is een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld en ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Als Charlie hem opknapt, komt ze erachter dat dit geen normaal geel Volkswagen kevertje is. Bekijk de trailer van Bumblebee hieronder.

Bumblebee is vanavond, donderdag 27 mei, om 20:00 uur te zien bij Spike. Je kunt Bumblebee streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: Actiefilm <em>Bumblebee</em> donderdag te zien bij Spike Bumblebee verschuilt zich in een autokerkhof in een klein Californisch badplaatsje. Charlie, gespeeld door Hailee Steinfeld is een meisje van bijna achttien dat zoekende is naar haar plaats in de wereld en ontdekt de zwaar beschadigde Bumblebee. Als Charlie hem opknapt, komt ze erachter dat dit geen normaal geel Volkswagen kevertje is. Bekijk de trailer van Bumblebee hieronder. Bumblebee is vanavond, donderdag 27 mei, om 20:00 uur te zien bij Spike. Je kunt Bumblebee streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Het Mysterieuze Benedict Genootschap: vanaf 25 juni op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Eternals, vanaf november in de bioscoop Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Bumblebee donderdag te zien bij Spike


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiefilm Bumblebee donderdag te zien bij Spike of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier