Op1 gemist? Hans Klok verruilt Las Vegas voor Utrecht: ''Moet resetten''

Op1 gemist? Hans Klok verruilt Las Vegas voor Utrecht: ''Moet resetten''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Hans Klok verruilt Las Vegas voor Utrecht: ''Moet resetten'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In Op1 vertelt illusionist Hans Klok over zijn plannen voor de toekomst. Na groot succes in de Verenigde Staten keert hij terug naar Nederland. ''Het circus kwam op mijn pad en dat heb ik aangegrepen,'' zegt hij. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hans Klok verruilt Las Vegas voor Utrecht: ''Moet resetten''

In Op1 vertelt illusionist Hans Klok over zijn plannen voor de toekomst. Na groot succes in de Verenigde Staten keert hij terug naar Nederland. ''Het circus kwam op mijn pad en dat heb ik aangegrepen,'' zegt hij.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hans Klok verruilt Las Vegas voor Utrecht: ''Moet resetten'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV