LuckyTV herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over Rupsje Nooitgenoeg

LuckyTV herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over Rupsje Nooitgenoeg

Zelfs LuckyTV staat stil bij het overlijden van de Amerikaanse kinderboekenschrijver en illustrator Eric Carle. Hij werd wereldberoemd met de verhalen over Rupsje Nooitgenoeg en speciaal voor de gelegenheid heeft LuckyTV een eigen verhaal bedacht.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em> herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over <em>Rupsje Nooitgenoeg</em> Zelfs LuckyTV staat stil bij het overlijden van de Amerikaanse kinderboekenschrijver en illustrator Eric Carle. Hij werd wereldberoemd met de verhalen over Rupsje Nooitgenoeg en speciaal voor de gelegenheid heeft LuckyTV een eigen verhaal bedacht. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. HorrorHoewel het verhaal begint als een gewoon kinderverhaal, verandert het al snel in pure horror. Rupsje Nooitgenoeg heeft namelijk zó veel honger, dat hij de mensenwereld begint te teisteren en steeds groter wordt. Het gaat zelfs zo ver dat Rupsje Nooitgenoeg de hele wereld opeet. Nachtmerries voor kinderen gegarandeerd! Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: zat de drummer van Songfestivalwinnaar Måneskin te poepen op het podium? Bekijk deze video » LuckyTV: prinses Laurentien is jarig en wordt op bijzondere manier verrast door familie Bekijk deze video » LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over Rupsje Nooitgenoeg

Horror
Hoewel het verhaal begint als een gewoon kinderverhaal, verandert het al snel in pure horror. Rupsje Nooitgenoeg heeft namelijk zó veel honger, dat hij de mensenwereld begint te teisteren en steeds groter wordt. Het gaat zelfs zo ver dat Rupsje Nooitgenoeg de hele wereld opeet. Nachtmerries voor kinderen gegarandeerd!

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over Rupsje Nooitgenoeg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV