Frank valt in slaap tijdens gesprek met Monique in Lang Leve de Liefde

Frank valt in slaap tijdens gesprek met Monique in Lang Leve de Liefde

Kakker Monique en de Haagse Frank zijn niet de beste match, dat is wel duidelijk. Ze praten tot laat in de avond, maar Frank is erg moe en valt tijdens het gesprek in slaap. Monique ziet dit en stelt voor om te gaan slapen. Frank laat dit zich geen twee keer zeggen en vlucht naar de slaapkamer. Wanneer Monique wil slapen komt ze erachter dat de Hagenees ook nog eens ontzettend snurkt.

Frank valt in slaap tijdens gesprek met Monique in <em>Lang Leve de Liefde</em> Kakker Monique en de Haagse Frank zijn niet de beste match, dat is wel duidelijk. Ze praten tot laat in de avond, maar Frank is erg moe en valt tijdens het gesprek in slaap. Monique ziet dit en stelt voor om te gaan slapen. Frank laat dit zich geen twee keer zeggen en vlucht naar de slaapkamer. Wanneer Monique wil slapen komt ze erachter dat de Hagenees ook nog eens ontzettend snurkt. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Nicole vindt Stevens bril een afknapper Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frank is te Haags en Monique moet niet zo kakkerig doen Bekijk deze video »
TV :
Frank valt in slaap tijdens gesprek met Monique in Lang Leve de Liefde

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank valt in slaap tijdens gesprek met Monique in Lang Leve de Liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier