Friends-reünie: David Schwimmer had een crush op Jennifer Aniston

Friends-reünie: David Schwimmer had een crush op Jennifer Aniston

Tijdens het eerste seizoen van Friends had David Schwimmer een behoorlijke crush op tegenspeelster Jennifer Aniston. Dat bleek gisteren uit het interview dat de acteurs hadden met James Corden tijdens de Friends-reünie.

<em>Friends-reünie</em>: David Schwimmer had een crush op Jennifer Aniston Tijdens het eerste seizoen van Friends had David Schwimmer een behoorlijke crush op tegenspeelster Jennifer Aniston. Dat bleek gisteren uit het interview dat de acteurs hadden met James Corden tijdens de Friends-reünie. KoppelIn de serie hadden Aniston en Schwimmer, die Rachel Greene en Ross Gellar speelden, ook een relatie. In het interview van gisteravond geven ze, enigszinds schoorvoetend, toe dat ze in het echt ook gevoelens voor elkaar hadden. Voor de laatste keer kwamen de Friends-acteurs gisteravond bij elkaar. Vanavond is de uitzending ook in Nederland te zien. Je kunt Friends The Reunion vrijdagavond bekijken om 20.30 uur op SBS6 en na de tijd kan je de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Friends-reünie: David Schwimmer had een crush op Jennifer Aniston

Koppel
In de serie hadden Aniston en Schwimmer, die Rachel Greene en Ross Gellar speelden, ook een relatie. In het interview van gisteravond geven ze, enigszinds schoorvoetend, toe dat ze in het echt ook gevoelens voor elkaar hadden. Voor de laatste keer kwamen de Friends-acteurs gisteravond bij elkaar. Vanavond is de uitzending ook in Nederland te zien.

Je kunt Friends The Reunion vrijdagavond bekijken om 20.30 uur op SBS6 en na de tijd kan je de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV