De Telegraaf: welke radiozenders gaan net als FunX Lil' Kleine boycotten?

De Telegraaf: welke radiozenders gaan net als FunX Lil' Kleine boycotten?

<em>De Telegraaf</em>: welke radiozenders gaan net als <em>FunX</em> Lil' Kleine boycotten? Het was de week van rapper Lil' Kleine, maar niet in positieve zin. Hij kwam in het nieuws nadat hij zijn vriendin Jamie zou hebben mishandeld. De Spaanse politie seponeerde de zaak echter. FunX wil voorlopig geen muziek meer draaien van Lil' Kleine, maar platenlabel Top Notch blijft achter hem staan met een heel vaag statement. Verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf verzamelt nog meer reacties. Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Zien: Lil' Kleine, Jaimie Vaes en Estelle Cruijf samen gespot op Ibiza Bekijk deze video » John van den Heuvel: "Juridisch is zaak Lil' Kleine af, maar hoop op verandering" Bekijk deze video » Jamie Vaes krijgt steun van bekende vrouwen: ''Het is heel lastig om uit de relatie te gaan'' Bekijk deze video »
Nieuws :
De Telegraaf: welke radiozenders gaan net als FunX Lil' Kleine boycotten?

Het was de week van rapper Lil' Kleine, maar niet in positieve zin. Hij kwam in het nieuws nadat hij zijn vriendin Jamie zou hebben mishandeld. De Spaanse politie seponeerde de zaak echter. FunX wil voorlopig geen muziek meer draaien van Lil' Kleine, maar platenlabel Top Notch blijft achter hem staan met een heel vaag statement. Verslaggever Jordi Versteegden van De Telegraaf verzamelt nog meer reacties.

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Telegraaf: welke radiozenders gaan net als FunX Lil' Kleine boycotten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV