Ajouad en de Top 600: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt

Ajouad en de Top 600: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt

<em>Ajouad en de Top 600</em>: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt Ajouad El Miloudi neemt je in zijn programma Ajouad en de Top 600 opnieuw mee in de harde wereld van de Top 600, waarin deze jongeren tegen wil en dank verzeild raken. De Top 600 is een lijst in Amsterdam voor jonge veelplegers van zogenaamde high impact crimes. Ajouad ging in de laatste aflevering langs bij Ayoub, die kampt met agressieproblemen. Ook ontmoet hij oud-mariniers die jongens zoals Ayoub onder hun hoede nemen. Deze mariniers pakken de Top 600 jongens streng aan. In bovenstaande video zie je waarom. Bekijk de video van Ajouad en de Top 600 hierboven. Je kunt de twee delen van Ajouad en de Top 600 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Ajouad El Miloudi over zijn nieuwe programma #Ajouad met "witte mannen, joden en vleeseters" Bekijk deze video » #Ajouad: Edwin eet bijna kilo vlees per dag, geen groente, fruit of brood Bekijk deze video » #Ajouad: jongeren vertellen wat het betekent om Joods te zijn Bekijk deze video »
TV :
Ajouad en de Top 600: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt

Ajouad El Miloudi neemt je in zijn programma Ajouad en de Top 600 opnieuw mee in de harde wereld van de Top 600, waarin deze jongeren tegen wil en dank verzeild raken. De Top 600 is een lijst in Amsterdam voor jonge veelplegers van zogenaamde high impact crimes. Ajouad ging in de laatste aflevering langs bij Ayoub, die kampt met agressieproblemen. Ook ontmoet hij oud-mariniers die jongens zoals Ayoub onder hun hoede nemen. Deze mariniers pakken de Top 600 jongens streng aan. In bovenstaande video zie je waarom.

Bekijk de video van Ajouad en de Top 600 hierboven. Je kunt de twee delen van Ajouad en de Top 600 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajouad en de Top 600: dit is waarom een strengere aanpak bij probleemjongeren werkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier