RTL Boulevard: Jamai hoopt dat Maan rol krijgt binnen The Voice

RTL Boulevard: Jamai hoopt dat Maan rol krijgt binnen The Voice

Vanavond (28 mei) strijden de kandidaten van The Voice Kids voor een plekje in de grote finale. Maan was tijdens het programma even te zien toen coach Snelle er niet kon zijn door ziekte. Presentator Jamai looman geeft aan dat hij hoopt dat Maan in de toekomst ook een plekje krijgt tijdens The Voice. "In de finale zien we gewoon Lars weer", aldus Jamai.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20:00 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Jamai hoopt dat <em>Maan</em> rol krijgt binnen <em>The Voice</em> Vanavond (28 mei) strijden de kandidaten van The Voice Kids voor een plekje in de grote finale. Maan was tijdens het programma even te zien toen coach Snelle er niet kon zijn door ziekte. Presentator Jamai looman geeft aan dat hij hoopt dat Maan in de toekomst ook een plekje krijgt tijdens The Voice. "In de finale zien we gewoon Lars weer", aldus Jamai. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20:00 te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Jamai hoopt dat Maan rol krijgt binnen The Voice


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Jamai hoopt dat Maan rol krijgt binnen The Voice of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier