Video: rechtbank spreekt Eduard F. vrij voor doden buurvrouw Annie

Video: rechtbank spreekt Eduard F. vrij voor doden buurvrouw Annie

Twee jaar geleden werd de 78-jarige Annie gedood. De Rechtbank deed vandaag uitspraak in deze zaak en Eduard F wordt vrijgesproken voor het doden van zijn buurvrouw. Een bewoner van het complex reageert aangeslagen: "Het is een donkere dag voor ons, we voelen ons in de steek gelaten." Er is echter te weinig bewijs of Eduard daadwerkelijk de dader is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: rechtbank spreekt <em>Eduard F.</em> vrij voor doden buurvrouw <em>Annie</em> Twee jaar geleden werd de 78-jarige Annie gedood. De Rechtbank deed vandaag uitspraak in deze zaak en Eduard F wordt vrijgesproken voor het doden van zijn buurvrouw. Een bewoner van het complex reageert aangeslagen: "Het is een donkere dag voor ons, we voelen ons in de steek gelaten." Er is echter te weinig bewijs of Eduard daadwerkelijk de dader is. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Hoger beroep zaak-Milica van Doorn krijgt staartje (video) Bekijk deze video » Zien: 21 doden in China bij marathon door noodweer Bekijk deze video » Zien: Meerdere doden na ongeluk met kabelbaan bij Lago Maggiore in Italië Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: rechtbank spreekt Eduard F. vrij voor doden buurvrouw Annie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier