Op1 gemist? Diederik Gommers gaat nog niet op vakantie: "Eerst zorgen dat personeel blijft werken"

Op1 gemist? Diederik Gommers gaat nog niet op vakantie: "Eerst zorgen dat personeel blijft werken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 mei terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Diederik Gommers gaat nog niet op vakantie: &quot;Eerst zorgen dat personeel blijft werken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 mei terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Diederik Gommers maakt zich zorgen over zijn IC-personeel. Veel medewerkers hebben burn-outklachten, en een grote groep twijfelt of ze wel op de IC wil blijven werken. Daarom denkt Gommers nog niet aan vakantie: "Ik ga er eerst voor zorgen dat iedereen op die intensive care blijft werken en dat er nieuwe mensen komen werken. Als dat gebeurd is, dan ga ik op vakantie." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Diederik Gommers gaat nog niet op vakantie: "Eerst zorgen dat personeel blijft werken"

Diederik Gommers maakt zich zorgen over zijn IC-personeel. Veel medewerkers hebben burn-outklachten, en een grote groep twijfelt of ze wel op de IC wil blijven werken. Daarom denkt Gommers nog niet aan vakantie: "Ik ga er eerst voor zorgen dat iedereen op die intensive care blijft werken en dat er nieuwe mensen komen werken. Als dat gebeurd is, dan ga ik op vakantie."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Diederik Gommers gaat nog niet op vakantie: "Eerst zorgen dat personeel blijft werken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier