TERUGKIJKEN: Openingsshow Champions League finale (29 mei)

TERUGKIJKEN: Openingsshow Champions League finale (29 mei)

TERUGKIJKEN: Openingsshow <em>Champions League finale</em> (29 mei) Kijk hierboven de openingsshow van de Champions League finale terug. Op zaterdag 29 mei wordt de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een spectaculaire openingsshow, die vanaf 20.50 uur exclusief te zien is op KIJK.nl en bovenstaande livestream. Samenvatting van de Champions League finale kijken? Je kunt de samenvatting van Manchester United - Chelsea kijken op Gids.tv. Voor het begin van de finale vindt er een vijftien minuten durende openingsact plaats, met Marshmello als hoofdartiest. Hij is op dit moment één van de populairste EDM-artiesten ter wereld en scoorde de afgelopen jaren hits als 'Friends', 'Happier' en 'Come & Go'. Hij wordt vergezeld door Selena Gomez en Khalid. Voorafgaand aan de Champions League-finale Manchester City - Chelsea (zaterdag 29 mei, 21.00 uur) is de openingsshow vanaf 20.50 uur live te zien op KIJK.nl en bovenstaande livestream. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Paris Saint Germain (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video » Zien: Lieke Martens steelt de show in Champions League-finale (video) Bekijk deze video »
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kijk hierboven de openingsshow van de Champions League finale terug.

Op zaterdag 29 mei wordt de Champions League-finale tussen Manchester City en Chelsea gespeeld in het Estádio do Dragão in Porto, Portugal. De wedstrijd wordt voorafgegaan door een spectaculaire openingsshow, die vanaf 20.50 uur exclusief te zien is op KIJK.nl en bovenstaande livestream.

Samenvatting van de Champions League finale kijken? Je kunt de samenvatting van Manchester United - Chelsea kijken op Gids.tv.

Voor het begin van de finale vindt er een vijftien minuten durende openingsact plaats, met Marshmello als hoofdartiest. Hij is op dit moment één van de populairste EDM-artiesten ter wereld en scoorde de afgelopen jaren hits als 'Friends', 'Happier' en 'Come & Go'. Hij wordt vergezeld door Selena Gomez en Khalid.

Voorafgaand aan de Champions League-finale Manchester City - Chelsea (zaterdag 29 mei, 21.00 uur) is de openingsshow vanaf 20.50 uur live te zien op KIJK.nl en bovenstaande livestream.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Openingsshow Champions League finale (29 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier