Live stream Manchester City - Chelsea (finale Champions League)

Live stream Manchester City - Chelsea (finale Champions League)

Live stream <em>Manchester City - Chelsea</em> (finale <em>Champions League</em>) Kijk zaterdag 29 mei vanaf 20.30 uur LIVE naar Manchester City - Chelsea via de livestream hierboven. Zaterdag spelen Manchester City en Chelsea tegen elkaar in de finale van de Champions League. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS6 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Manchester City - Chelsea op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Chelsea De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Manchester City - Chelsea (finale Champions League) Bekijk deze video » Manchester City - Chelsea is zaterdag vanaf 20.30 uur te zien op SBS6 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Paris Saint Germain (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Real Madrid (Champions League) Bekijk deze video »
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kijk zaterdag 29 mei vanaf 20.30 uur LIVE naar Manchester City - Chelsea via de livestream hierboven.

Zaterdag spelen Manchester City en Chelsea tegen elkaar in de finale van de Champions League. De wedstrijd wordt uitgezonden op SBS6 en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Manchester City - Chelsea op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Chelsea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Manchester City - Chelsea is zaterdag vanaf 20.30 uur te zien op SBS6 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Manchester City - Chelsea (finale Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier