Beat The Champions Vips: Francis van Broekhuizen vindt deelname 'afschuwelijk'

Beat The Champions Vips: Francis van Broekhuizen vindt deelname 'afschuwelijk'

Francis van Broekhuizen is vanavond (29 mei) aan de beurt om het op te nemen tegen de champions. Zelf heeft ze een beetje spijt van haar deelname aan het programma: "Dit is afschuwelijk, ik begrijp eigenlijk niet meer waarom ik ja heb gezegd", aldus de operazangeres.

Bekijk de video van Beat The Champions Vips hieronder.

<em>Beat The Champions Vips</em>: Francis van Broekhuizen vindt deelname 'afschuwelijk' Francis van Broekhuizen is vanavond (29 mei) aan de beurt om het op te nemen tegen de champions. Zelf heeft ze een beetje spijt van haar deelname aan het programma: "Dit is afschuwelijk, ik begrijp eigenlijk niet meer waarom ik ja heb gezegd", aldus de operazangeres. Bekijk de video van Beat The Champions Vips hieronder. Beat The Champions Vips is op zaterdag 29 mei en 5 juni om 20:00 te zien op RTL4. Vanaf zaterdag kan je de hele eerste aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk promo Beat The Champions Vips: 12 bekende Nederlanders VS 'The Champions' Bekijk deze video » Voorproefje Beat The Champions Vips: "Mag ik al naar huis?" Bekijk deze video » Beat The Champions VIPS: Ruben Nicolai is bang voor de Champions Bekijk deze video »

Beat The Champions Vips is op zaterdag 29 mei en 5 juni om 20:00 te zien op RTL4. Vanaf zaterdag kan je de hele eerste aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beat The Champions Vips: Francis van Broekhuizen vindt deelname 'afschuwelijk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier