Video: Stefania heeft jongens van 12 achter zich aan na Songfestival-deelname

Video: Stefania heeft jongens van 12 achter zich aan na Songfestival-deelname

De Nederlandse Stefania deed voor Griekenland mee aan het Eurovisie Songfestival en belandde in de top 10, wat heel bijzonder is voor het land. Ze werd ontvangen met bloemen, feestende mensen en paparazzi. De 18-jarige zangeres kan het nog steeds niet helemaal geloven. Ze staat momenteel in de spotlight en daar hoort ook bij dat veel fans in haar DM sliden om met haar op date te gaan. Dat zijn vaak bijzondere aanvragen van jongens van 12 jaar als we Stefania moeten geloven.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: <em>Stefania</em> heeft jongens van 12 achter zich aan na <em>Songfestival</em>-deelname De Nederlandse Stefania deed voor Griekenland mee aan het Eurovisie Songfestival en belandde in de top 10, wat heel bijzonder is voor het land. Ze werd ontvangen met bloemen, feestende mensen en paparazzi. De 18-jarige zangeres kan het nog steeds niet helemaal geloven. Ze staat momenteel in de spotlight en daar hoort ook bij dat veel fans in haar DM sliden om met haar op date te gaan. Dat zijn vaak bijzondere aanvragen van jongens van 12 jaar als we Stefania moeten geloven. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Griekenland in finale Songfestival 2021: Stefania met 'Last Dance' Bekijk deze video » Griekse Stefania Liberakakis teleurgesteld in Nederland: "Nul punten gekregen" (video) Bekijk deze video » Beau: Songfestival-ster Stefania Liberakakis is een held in Griekenland, wat zijn haar plannen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Stefania heeft jongens van 12 achter zich aan na Songfestival-deelname


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Stefania heeft jongens van 12 achter zich aan na Songfestival-deelname of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier