Video: ook prinses Beatrix aan het tuinieren tijdens NL Doet

Video: ook prinses Beatrix aan het tuinieren tijdens NL Doet

Naast Willem-Alexander en Máxima, is prinses Beatrix ook druk bezig met tuinieren tijdens NL Doet. Samen met de andere vrijwilligers is ze aan de gang in de tuin van het Thomashuis in Maartensdijk, een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Video: ook <em>prinses Beatrix</em> aan het tuinieren tijdens <em>NL Doet</em> Naast Willem-Alexander en Máxima, is prinses Beatrix ook druk bezig met tuinieren tijdens NL Doet. Samen met de andere vrijwilligers is ze aan de gang in de tuin van het Thomashuis in Maartensdijk, een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Sandra Schuurhof in Talkshow M: "Lang statement RVD erg opvallend" Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander, Maxima en Beatrix reageren op overlijden Prins Philip Bekijk deze video » Koningin Máxima is jarig: "50 nieuwe 30, dat is een compliment!" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: ook prinses Beatrix aan het tuinieren tijdens NL Doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier