Veronica Inside: Johan Derksen vindt signeersessie boek 'een verschrikking'

Veronica Inside: Johan Derksen vindt signeersessie boek 'een verschrikking'

Johan Derksen heeft een boek uitgebracht in samenwerking met Michiel van Egmond. Bij het uitbrengen van een boek hoort natuurlijk ook een signeersessie, maar dat vindt Johan toch wat minder: "Ik vind het een verschrikking. Dat doe je als je een grote auteur bent, maar niet als je in een talkshow over voetbal zit."

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen vindt <em>signeersessie</em> boek 'een verschrikking' Johan Derksen heeft een boek uitgebracht in samenwerking met Michiel van Egmond. Bij het uitbrengen van een boek hoort natuurlijk ook een signeersessie, maar dat vindt Johan toch wat minder: "Ik vind het een verschrikking. Dat doe je als je een grote auteur bent, maar niet als je in een talkshow over voetbal zit." Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Johan Derksen ergert zich aan royals: "Fuck off met je Koninklijke Hoogheid!" Bekijk deze video » Johan Derksen is doodziek van Máxima: "Ze is gehersenspoeld" (Veronica Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen bij Beau over zijn biografie: "Na één hoofdstuk was ik er al klaar mee" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen vindt signeersessie boek 'een verschrikking' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV