Zien: Chantal Janzen bedankt Songfestival medewerkers: "Fantastische mensen!"

Zien: Chantal Janzen bedankt Songfestival medewerkers: "Fantastische mensen!"

Chantal Janzen die nog steeds aan het bijkomen is van het Eurovisie Songfestival, bedankt op Instagram alle medewerkers van het Songfestival en deelt hierbij een video: "Kijk. Als presentator van het @eurovision zijnde stonden wij daar afgelopen week met zn vieren in de mooiste outfits trots voor de camera’s. Maar bijvoorbeeld dat laatste, ‘voor de camera’s ‘, is deze dagen ZO ongelofelijk goed gedaan door zoooooveel keihard werkende mensen!!! Met velen van hen mag ik al zo’n 10, 20 jaar werken, van de meest kleine tot grootste studioshows. Wat was het een feest om deze monsterklus te mogen klaren samen", schrijft Chantal bij de onderstaande beelden van het Songfestival.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Chantal Janzen</em> bedankt <em>Songfestival</em> medewerkers: &quot;Fantastische mensen!&quot; Chantal Janzen die nog steeds aan het bijkomen is van het Eurovisie Songfestival, bedankt op Instagram alle medewerkers van het Songfestival en deelt hierbij een video: "Kijk. Als presentator van het @eurovision zijnde stonden wij daar afgelopen week met zn vieren in de mooiste outfits trots voor de camera’s. Maar bijvoorbeeld dat laatste, ‘voor de camera’s ‘, is deze dagen ZO ongelofelijk goed gedaan door zoooooveel keihard werkende mensen!!! Met velen van hen mag ik al zo’n 10, 20 jaar werken, van de meest kleine tot grootste studioshows. Wat was het een feest om deze monsterklus te mogen klaren samen", schrijft Chantal bij de onderstaande beelden van het Songfestival. Lees verder onder de video. "Fantastische mensen!"Ze vervolgt haar verhaal: "Zoals Head of show Gerben, cameraman Bas, regisseur Marnix, met wie ik op mn 21e mn eerste tv show mocht doen, maar vooral ook de mannen (en vrouwen, lees: o.a Manon) die me o.a uitlachen bij Beat the Champions omdat ik dingen soms verkeerd uitspreek (LUUKIE LUUK??), en ervoor zorgen dat die lange dagen altijd gezellig zijn, zag ik nu zichtbaar geëmotioneerd in Ahoy staan, en ze waren zowaar zenuwachtig. Dus bij deze, een video van, door, en voor al die fantastische mensen achter de schermen. In deze making-of is voornamelijk het camera-, (item)regie-, licht-, geluid- en technisch team te zien, maar ik wil bij deze ook een groot ‘applaus’ voor ALLE mensen die hebben meegewerkt maar die jullie níet (of beter gezegd: nooit) voor de camera’s thuis op jullie scherm zien. Productie, techniek, opnameleiders, kleding, kap/grime, stage-management, beveiliging, choreografen, hospitality, cleaning, vrijwilligers, en mocht ik een groep vergeten zijn: onderstaande applaus-emoji’s zijn echt voor ALLE MEDEWERKERS van de grootste televisie-productie die tot nu toe in Nederland gemaakt is!!!", aldus een trotse Chantal op haar team. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen spreekt zich uit: "De mens is niet gemaakt om intensief te sporten" (&C) Bekijk deze video » Chantal Janzen nog aan het bijkomen van Songfestival: "We hebben 12 shows gedaan" Bekijk deze video »

"Fantastische mensen!"
Ze vervolgt haar verhaal: "Zoals Head of show Gerben, cameraman Bas, regisseur Marnix, met wie ik op mn 21e mn eerste tv show mocht doen, maar vooral ook de mannen (en vrouwen, lees: o.a Manon) die me o.a uitlachen bij Beat the Champions omdat ik dingen soms verkeerd uitspreek (LUUKIE LUUK??), en ervoor zorgen dat die lange dagen altijd gezellig zijn, zag ik nu zichtbaar geëmotioneerd in Ahoy staan, en ze waren zowaar zenuwachtig. Dus bij deze, een video van, door, en voor al die fantastische mensen achter de schermen. In deze making-of is voornamelijk het camera-, (item)regie-, licht-, geluid- en technisch team te zien, maar ik wil bij deze ook een groot ‘applaus’ voor ALLE mensen die hebben meegewerkt maar die jullie níet (of beter gezegd: nooit) voor de camera’s thuis op jullie scherm zien. Productie, techniek, opnameleiders, kleding, kap/grime, stage-management, beveiliging, choreografen, hospitality, cleaning, vrijwilligers, en mocht ik een groep vergeten zijn: onderstaande applaus-emoji’s zijn echt voor ALLE MEDEWERKERS van de grootste televisie-productie die tot nu toe in Nederland gemaakt is!!!", aldus een trotse Chantal op haar team.

Bekijk de video hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal Janzen bedankt Songfestival medewerkers: "Fantastische mensen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV