Dave Roelvink aan het winkelen voor eerste kindje: "Klaar voor!" (video)

Dave Roelvink aan het winkelen voor eerste kindje: "Klaar voor!" (video)

Dave Roelvink wordt voor het eerst vader en is zich al aan het voorbereiden. Hij is op pad met zijn vriendin en in de winkel maakt de aanstaande papa al een foto met een kinderwagen een bijpassende luiertas. Met een big smile op zijn gezicht laat hij zijn vaderlijke kant zien en schrijft bij de foto: "Helemaal klaar voor." Bekijk de beelden in de video hieronder.

<em>Dave Roelvink</em> aan het winkelen voor eerste kindje: &quot;Klaar voor!&quot; (video) Dave Roelvink wordt voor het eerst vader en is zich al aan het voorbereiden. Hij is op pad met zijn vriendin en in de winkel maakt de aanstaande papa al een foto met een kinderwagen een bijpassende luiertas. Met een big smile op zijn gezicht laat hij zijn vaderlijke kant zien en schrijft bij de foto: "Helemaal klaar voor." Bekijk de beelden in de video hieronder. Bekijk ook Bekijk reactie: Dave Roelvink wordt vader: "Rot op, dat meen je niet!?" Bekijk deze video » Video: Dave Roelvink in tranen na onthulling geslacht kindje: "Rot op!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Dave Roelvink aan het winkelen voor eerste kindje: "Klaar voor!" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink aan het winkelen voor eerste kindje: "Klaar voor!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier