Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes weer herenigd met zoontje Lío op Ibiza

Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes weer herenigd met zoontje Lío op Ibiza

Precies een week geleden kwam naar buiten dat rapper Lil' Kleine in de Spaanse gevangenis zat na een gewelddadige nacht op Ibiza. De rapper zou zijn verloofde Jaimie Vaes geslagen hebben, niet veel later liet het koppel weten dat ze nog samen zijn en enorm veel van elkaar houden. Gisteren werd het stel samen gespot met hun zoontje Lío.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lil Kleine</em> en <em>Jaimie Vaes</em> weer herenigd met <em>zoontje</em> Lío op Ibiza Precies een week geleden kwam naar buiten dat rapper Lil' Kleine in de Spaanse gevangenis zat na een gewelddadige nacht op Ibiza. De rapper zou zijn verloofde Jaimie Vaes geslagen hebben, niet veel later liet het koppel weten dat ze nog samen zijn en enorm veel van elkaar houden. Gisteren werd het stel samen gespot met hun zoontje Lío. Tekst gaat verder onder de video. Koek en eiAlles lijkt weer koek en ei tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes, ze volgen elkaar zelfs weer op Instagram. Zoontje Lió werd gisteren opgehaald op bij het vliegveld in Ibiza en dat betekent dus dat hij er tijdens de gewelddadige nacht zelf niet bij was. Bekijk hierboven het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes weer herenigd met zoontje Lío op Ibiza

Koek en ei
Alles lijkt weer koek en ei tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes, ze volgen elkaar zelfs weer op Instagram. Zoontje Lió werd gisteren opgehaald op bij het vliegveld in Ibiza en dat betekent dus dat hij er tijdens de gewelddadige nacht zelf niet bij was.

Bekijk hierboven het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes weer herenigd met zoontje Lío op Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier