Humberto gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: "Er moet snel wat veranderen"

Humberto gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: "Er moet snel wat veranderen"

Het overkomt zelfs de rechter zelf: klem komen te zitten in de moeilijke systemen en bureaucratie van de Nederlandse rechtstaat. Rechter Nathalie van Waterschoot luidt de noodklok: er moet wat veranderen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: &quot;Er moet snel wat veranderen&quot; Het overkomt zelfs de rechter zelf: klem komen te zitten in de moeilijke systemen en bureaucratie van de Nederlandse rechtstaat. Rechter Nathalie van Waterschoot luidt de noodklok: er moet wat veranderen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Niet serieus genomen"Ouders worden te vaak niet gehoord en vooral niet serieus genomen door zowel de rechtspraak als de betrokken hulpverlenende instanties", stelt Van Waterschoot. "De deskundigheid is gewoon niet goed genoeg." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: "Er moet snel wat veranderen"

Niet serieus genomen
"Ouders worden te vaak niet gehoord en vooral niet serieus genomen door zowel de rechtspraak als de betrokken hulpverlenende instanties", stelt Van Waterschoot. "De deskundigheid is gewoon niet goed genoeg."

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Bijzonder verhaal van rechter van Waterschoot: "Er moet snel wat veranderen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV