Humberto gemist? Ronnie Flex en Diggy Dex maken agenda vrij voor nieuwe Streamers

Humberto gemist? Ronnie Flex en Diggy Dex maken agenda vrij voor nieuwe Streamers

De concertreeks The Streamers werd een beetje uit noodzaak geboren omdat alle festivals en concerten nog waren afgelast, maar door het enorme succes komt er misschien nóg wel een vervolg. Ronnie Flex en Diggy Dex zouden hun agenda in ieder geval vrijmaken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Ronnie Flex en <em>Diggy Dex</em> maken agenda vrij voor nieuwe Streamers De concertreeks The Streamers werd een beetje uit noodzaak geboren omdat alle festivals en concerten nog waren afgelast, maar door het enorme succes komt er misschien nóg wel een vervolg. Ronnie Flex en Diggy Dex zouden hun agenda in ieder geval vrijmaken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 30 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Twee miljoen kijkersOok het (voorlopige) slotconcert van The Streamers, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in De Kuip in Rotterdam, was weer een doorslaand succes. Er werden een miljoen kaartjes verkocht en er waren zeker twee miljoen kijkers; ongekende aantallen. Organisator Machiel Hofman kijkt dan ook tevreden terug. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Ronnie Flex en Diggy Dex maken agenda vrij voor nieuwe Streamers

Twee miljoen kijkers
Ook het (voorlopige) slotconcert van The Streamers, dat afgelopen zaterdag plaatsvond in De Kuip in Rotterdam, was weer een doorslaand succes. Er werden een miljoen kaartjes verkocht en er waren zeker twee miljoen kijkers; ongekende aantallen. Organisator Machiel Hofman kijkt dan ook tevreden terug.

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Ronnie Flex en Diggy Dex maken agenda vrij voor nieuwe Streamers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier