Burgemeester Borger na ongeluk: "Aanblik was vreselijk" (video

Burgemeester Borger na ongeluk: "Aanblik was vreselijk" (video

Vier doden en vijf gewonden zijn er zondagavond gevallen tijdens een heftig ongeluk in Borger (Drenthe). Burgemeester Jan Seton reageerde vanochtend: "De aanblik was vreselijk. Veel brokstukken op de weg, her en der auto's. Ik begreep van de hulpverleners dat het ook voor hun een heel heftige aanblik is geweest." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Burgemeester <em>Borger</em> na ongeluk: &quot;Aanblik was vreselijk&quot; (video Vier doden en vijf gewonden zijn er zondagavond gevallen tijdens een heftig ongeluk in Borger (Drenthe). Burgemeester Jan Seton reageerde vanochtend: "De aanblik was vreselijk. Veel brokstukken op de weg, her en der auto's. Ik begreep van de hulpverleners dat het ook voor hun een heel heftige aanblik is geweest." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Borger in de ban van terrorkraai met identiteitscrisis Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester Borger na ongeluk: "Aanblik was vreselijk" (video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier