Zien: Frank Lammers komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip

Zien: Frank Lammers komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip

Frank Lammers was zaterdagavond ook aanwezig bij The Streamers. Hij zong daar onder meer het nummer 'Highway to Hell' met André Hazes, maar voor de show ging het hem allemaal iets minder goed af. Frank kwam namelijk keihard in aanraking met de spelerstunnel in De Kuip.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Frank Lammers</em> komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip Frank Lammers was zaterdagavond ook aanwezig bij The Streamers. Hij zong daar onder meer het nummer 'Highway to Hell' met André Hazes, maar voor de show ging het hem allemaal iets minder goed af. Frank kwam namelijk keihard in aanraking met de spelerstunnel in De Kuip. Lees verder onder de video. "Kut! Godverdomme!"Frank neemt de kijkers mee richting de kleedkamers, waar hij de artiesten ophaalt om het podium op het veld te betreden. Op weg daar naartoe loopt hij langs de spelerstunnel, die open staat. Dat heeft Frank echter niet gezien en hij stoot zijn hoofd keihard tegen de tunnel. Het gevolg is een behoorlijke scheldkanonnade: "Auw, kut! Godverdomme!" Bekijk de hilarische beelden van Frank Lammers hierboven. Bekijk ook Kraantje Pappie blikt tijdens RTL Boulevard terug op laatste The Streamers concert Bekijk deze video » Humberto gemist? Ronnie Flex en Diggy Dex maken agenda vrij voor nieuwe Streamers Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Frank Lammers komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip

"Kut! Godverdomme!"
Frank neemt de kijkers mee richting de kleedkamers, waar hij de artiesten ophaalt om het podium op het veld te betreden. Op weg daar naartoe loopt hij langs de spelerstunnel, die open staat. Dat heeft Frank echter niet gezien en hij stoot zijn hoofd keihard tegen de tunnel. Het gevolg is een behoorlijke scheldkanonnade: "Auw, kut! Godverdomme!"

Bekijk de hilarische beelden van Frank Lammers hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Frank Lammers komt keihard in aanraking met spelerstunnel in De Kuip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier