Video: familie verkrachte vrouw van 98: "We zijn ons omaatje kwijt"

Video: familie verkrachte vrouw van 98: "We zijn ons omaatje kwijt"

De familie van de 98-jarige vrouw die werd verkracht reageert na de uitspraak van het hoger beroep. Ze hadden de straf al zien aankomen en zijn er content mee, maar toch laat dit flinke sporen na bij de familie: "We zijn ons omaatje een beetje kwijt. Waar de dader zes jaar krijgt, krijgt zij levenslang."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: familie <em>verkrachte vrouw</em> van 98: &quot;We zijn ons omaatje kwijt&quot; De familie van de 98-jarige vrouw die werd verkracht reageert na de uitspraak van het hoger beroep. Ze hadden de straf al zien aankomen en zijn er content mee, maar toch laat dit flinke sporen na bij de familie: "We zijn ons omaatje een beetje kwijt. Waar de dader zes jaar krijgt, krijgt zij levenslang." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Erik Mouthaan in Beau vanuit Amerika: "Derek Chauvin is schuldig aan de moord op George Floyd" Bekijk deze video » Zien: nabestaanden George Floyd krijgen emotioneel telefoontje van Joe Biden Bekijk deze video » Video: rechtbank spreekt Eduard F. vrij voor doden buurvrouw Annie Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: familie verkrachte vrouw van 98: "We zijn ons omaatje kwijt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV