Video: middelbare scholen openen deuren weer: "Het is nog maar voor anderhalve week"

Video: middelbare scholen openen deuren weer: "Het is nog maar voor anderhalve week"

Vanaf 7 juni moeten middelbare scholen hun deuren weer volledig openen. Dat lijkt goed nieuws, maar niet iedere school staat daarom te springen. Er is twijfel over de veiligheid van docenten. In Amstelveen snappen leerlingen de logica niet helemaal meer: "Het is nog maar anderhalve week voor de toetsweek begint en dan is het al zomervakantie."

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Video: <em>middelbare scholen</em> openen deuren weer: &quot;Het is nog maar voor anderhalve week&quot; Vanaf 7 juni moeten middelbare scholen hun deuren weer volledig openen. Dat lijkt goed nieuws, maar niet iedere school staat daarom te springen. Er is twijfel over de veiligheid van docenten. In Amstelveen snappen leerlingen de logica niet helemaal meer: "Het is nog maar anderhalve week voor de toetsweek begint en dan is het al zomervakantie." Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Humberto gemist? Bestuurder Kim van Strien weigert middelbare school te openen Bekijk deze video » Pubers willen na online les niet meer naar school: "Kapot saai!" (video) Bekijk deze video » Video: dit vinden leerlingen van volledig openen middelbare scholen Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: middelbare scholen openen deuren weer: "Het is nog maar voor anderhalve week"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: middelbare scholen openen deuren weer: "Het is nog maar voor anderhalve week" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier