Zien: Duncan Laurence reageert op roddels over podiumvrees Songfestival

Zien: Duncan Laurence reageert op roddels over podiumvrees Songfestival

Door corona moest Duncan Laurence zijn Songfestival-optreden verplicht vanaf de bank bekijken. Toch zijn er mensen die beweren dat hij helemaal geen last had van het virus, maar van podiumvrees. De zanger reageert op deze roddels.

Zien: <em>Duncan Laurence</em> reageert op roddels over <em>podiumvrees</em> Songfestival Door corona moest Duncan Laurence zijn Songfestival-optreden verplicht vanaf de bank bekijken. Toch zijn er mensen die beweren dat hij helemaal geen last had van het virus, maar van podiumvrees. De zanger reageert op deze roddels. PodiumvreesHad Duncan last van podiumvrees voor zijn optreden tijdens het Songfestival? "Ik had er echt hartstikke veel zin in. Volgens mij ben ik vrij open in alles", aldus de zanger. Hij refereert naar zijn documentaire waarin hij een boekje opendoet over zijn persoonlijke leven en de tegenslagen die hij heeft gehad. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Duncan Laurence reageert op roddels over podiumvrees Songfestival

Podiumvrees
Had Duncan last van podiumvrees voor zijn optreden tijdens het Songfestival? "Ik had er echt hartstikke veel zin in. Volgens mij ben ik vrij open in alles", aldus de zanger. Hij refereert naar zijn documentaire waarin hij een boekje opendoet over zijn persoonlijke leven en de tegenslagen die hij heeft gehad.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duncan Laurence reageert op roddels over podiumvrees Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier