Catastrofe in Familie Gillis: Massa is Kassa door sneeuwstorm: "Alles is ingestort"

Catastrofe in Familie Gillis: Massa is Kassa door sneeuwstorm: "Alles is ingestort"

Catastrofe in <em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em> door sneeuwstorm: &quot;Alles is ingestort&quot; De schoonouders van Peter Gillis zijn net terug uit Spanje en krijgen direct een flinke tegenslag te verduren. Door een flinke sneeuwstorm is de hele voortent van hun caravan ingestort. De emoties lopen hoog op, maar Peter weet de boel te sussen: hij regelt gewoon een paar mannetjes en dan komt alles goed. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De schoonouders van Peter Gillis zijn net terug uit Spanje en krijgen direct een flinke tegenslag te verduren. Door een flinke sneeuwstorm is de hele voortent van hun caravan ingestort. De emoties lopen hoog op, maar Peter weet de boel te sussen: hij regelt gewoon een paar mannetjes en dan komt alles goed.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Catastrofe in Familie Gillis: Massa is Kassa door sneeuwstorm: "Alles is ingestort" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier