Beau van Erven Dorens valt uit tegen Jezus Leeft-lijsttrekker: "Je moet je mond een keer houden!"

Beau van Erven Dorens valt uit tegen Jezus Leeft-lijsttrekker: "Je moet je mond een keer houden!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 31 mei terugkijken bij Gids.tv.

Presentator Beau van Erven Dorens schoot vanavond uit zijn slof tegen Jezus Leeft-lijsttrekker Florens van der Spek: "Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden."

Beau van Erven Dorens valt uit tegen <em>Jezus Leeft</em>-lijsttrekker: &quot;Je moet je mond een keer houden!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 31 mei terugkijken bij Gids.tv. Presentator Beau van Erven Dorens schoot vanavond uit zijn slof tegen Jezus Leeft-lijsttrekker Florens van der Spek: "Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden." UPDATE: Beau verklaart waarom hij zo boos werd op Florens van der Spek Hevige discussieVaccineren lijkt de uitweg uit de coronacrisis, maar niet iedereen is daartoe bereid. Bij Beau ontstond een hevige discussie tussen huisarts Matthijs van der Poel en acteur John Buijsman aan de ene kant en lijsttrekker van Jezus Leeft Florens van der Spek aan de andere kant. Presentator Beau van Erven Dorens greep hardhandig in: "Iedereen even zijn kop houden! Ik ben er helemaal klaar mee." In bovenstaande video zie je het hele gesprek. Vanaf ongeveer 12 minuut 40 grijpt Beau in. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau van Erven Dorens valt uit tegen Jezus Leeft-lijsttrekker: "Je moet je mond een keer houden!"

UPDATE: Beau verklaart waarom hij zo boos werd op Florens van der Spek

Hevige discussie
Vaccineren lijkt de uitweg uit de coronacrisis, maar niet iedereen is daartoe bereid. Bij Beau ontstond een hevige discussie tussen huisarts Matthijs van der Poel en acteur John Buijsman aan de ene kant en lijsttrekker van Jezus Leeft Florens van der Spek aan de andere kant. Presentator Beau van Erven Dorens greep hardhandig in: "Iedereen even zijn kop houden! Ik ben er helemaal klaar mee." In bovenstaande video zie je het hele gesprek. Vanaf ongeveer 12 minuut 40 grijpt Beau in.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV