LuckyTV: verslaggever bij middelbare school maakt er een zooitje van

LuckyTV: verslaggever bij middelbare school maakt er een zooitje van

De middelbare scholen mochten maandag hun deuren weer openen en dat was ook voor verslaggevers duidelijk nog even wennen. Eén verslaggever maakte er wel een heel erg zooitje van; hij bleef docenten maar verwarren met leerlingen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: verslaggever bij middelbare school maakt er een zooitje van De middelbare scholen mochten maandag hun deuren weer openen en dat was ook voor verslaggevers duidelijk nog even wennen. Eén verslaggever maakte er wel een heel erg zooitje van; hij bleef docenten maar verwarren met leerlingen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. "Zo, toe maar"Het fragment begint met een gesprek met een vrouw van middelbare leeftijd, maar de journalist denkt dat ze nog een leerling is. "Wat dan? Administratie of zo?" Als de man hoort dat hij met de directrice praat, reageert hij sarcastisch: "Zo, toe maar, mevrouw is directeur. Nou, gekker moet het niet worden." Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: uitspraak Shell zorgt voor heftige reacties: "Laat me los, laat me los!" Bekijk deze video » LuckyTV herdenkt Eric Carle met horrorverhaal over Rupsje Nooitgenoeg Bekijk deze video » LuckyTV: Lonneke gaat op bezoek bij een vrachtwagen-verzamelaar en mag nergens aan zitten Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: verslaggever bij middelbare school maakt er een zooitje van

"Zo, toe maar"
Het fragment begint met een gesprek met een vrouw van middelbare leeftijd, maar de journalist denkt dat ze nog een leerling is. "Wat dan? Administratie of zo?" Als de man hoort dat hij met de directrice praat, reageert hij sarcastisch: "Zo, toe maar, mevrouw is directeur. Nou, gekker moet het niet worden."

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: verslaggever bij middelbare school maakt er een zooitje van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier