BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok

BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok

De man in de onderstaande video krijgt een schrok om van zijn hartritmestoornis af te komen. Monic Hendrickx vindt het erg schokkend om te zien: "Het is een heftig idee." Bekijk de beelden van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder.

BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

BN'ers in het ziekenhuis: <em>Monic Hendrickx</em> aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok De man in de onderstaande video krijgt een schrok om van zijn hartritmestoornis af te komen. Monic Hendrickx vindt het erg schokkend om te zien: "Het is een heftig idee." Bekijk de beelden van BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden hieronder. BN'ers in het ziekenhuis: leren van de helden is elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van BN-ers in het ziekenhuis: leren van de helden terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in Ik Neem Je Mee: Amber krijgt de nier van haar moeder Bekijk deze video » Olcay Gulsen heeft emotioneel gesprek na operatie (BN'ers in het ziekenhuis) Bekijk deze video »
TV :
BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers in het ziekenhuis: Monic Hendrickx aanwezig bij 'heftige' hartritmestoornis schok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier