Dit is de dader van de Alphen aan den Rijn explosies: "Heftiger dan vuurwerk" (video)

Dit is de dader van de Alphen aan den Rijn explosies: "Heftiger dan vuurwerk" (video)

Een straat in Alphen aan den Rijn werd in de nacht van maandag op dinsdag opgeschrikt door een harde knal, met een flinke ravage tot gevolg. De rust is inmiddels weer teruggekeerd aan de Stoelmatter in Alphen aan den Rijn. Hart van Nederland deelt beelden van de dader.

Bekijk de beelden van de ravage hieronder in de Hart van Nederland-video.

Dit is de dader van de <em>Alphen aan den Rijn</em> explosies: &quot;Heftiger dan vuurwerk&quot; (video) Een straat in Alphen aan den Rijn werd in de nacht van maandag op dinsdag opgeschrikt door een harde knal, met een flinke ravage tot gevolg. De rust is inmiddels weer teruggekeerd aan de Stoelmatter in Alphen aan den Rijn. Hart van Nederland deelt beelden van de dader. Bekijk de beelden van de ravage hieronder in de Hart van Nederland-video. Bekijk ook Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: nieuwe beelden van verdachten explosies Poolse supermarkten Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit is de dader van de Alphen aan den Rijn explosies: "Heftiger dan vuurwerk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier