Trailer: De Ontsnapping met Isa Hoes dinsdag te zien bij RTL 8

Trailer: De Ontsnapping met Isa Hoes dinsdag te zien bij RTL 8

Julia, gespeeld door Isa Hoes, heeft een suffe baan, woont in een Vinex-wijk en heeft twee kinderen met de oerdegelijke, overgeorganiseerde Paul (Kees Boot). Kortom: niet bepaald het avontuurlijke leven dat ze haar broertje (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) op zijn sterfbed beloofde te leven. Na een heftige ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Bekijk de trailer van De Ontsnapping hieronder.

De Ontsnapping is vanavond, dinsdag 1 juni, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt De Ontsnapping streamen via ondermeer Videoland en Netflix..

Trailer: <em>De Ontsnapping</em> met <em>Isa Hoes</em> dinsdag te zien bij RTL 8 Julia, gespeeld door Isa Hoes, heeft een suffe baan, woont in een Vinex-wijk en heeft twee kinderen met de oerdegelijke, overgeorganiseerde Paul (Kees Boot). Kortom: niet bepaald het avontuurlijke leven dat ze haar broertje (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) op zijn sterfbed beloofde te leven. Na een heftige ruzie met Paul besluit Julia het roer radicaal om te gooien. Maar gaandeweg ontdekt ze dat ontsnappen niet hetzelfde is als gelukkig worden. Bekijk de trailer van De Ontsnapping hieronder. De Ontsnapping is vanavond, dinsdag 1 juni, om 20:28 uur te zien bij RTL 8. Je kunt De Ontsnapping streamen via ondermeer Videoland en Netflix.. Bekijk ook Isa Hoes maakt grote fout in BN'ers in het ziekenhuis: "Oh sukkel" Bekijk deze video » Zien: Isa Hoes test beautyproduct Miracle Blur van Olcay Gulsen Bekijk deze video »
Film :
Trailer: De Ontsnapping met Isa Hoes dinsdag te zien bij RTL 8


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: De Ontsnapping met Isa Hoes dinsdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV