Trailer: Actiefilm Safe met Jason Statham dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiefilm Safe met Jason Statham dinsdag te zien bij Veronica

Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt voormalig politieagent Luke Wright, gespeeld door Jason Statham in actie. Zij wordt in de film Safe gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Luke alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Bekijk de trailer van Safe hieronder.

Safe is vanavond, dinsdag 1 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Safe streamen via ondermeer Netflix en Videoland.

Trailer: Actiefilm <em>Safe</em> met <em>Jason Statham</em> dinsdag te zien bij Veronica Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, komt voormalig politieagent Luke Wright, gespeeld door Jason Statham in actie. Zij wordt in de film Safe gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Luke alle risico's neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Bekijk de trailer van Safe hieronder. Safe is vanavond, dinsdag 1 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Safe streamen via ondermeer Netflix en Videoland. Bekijk ook Bekijk de trailer van Eternals, vanaf november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk trailer Luizenmoeder - De Film (vanaf 28 juli in de bioscoop) Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Actiefilm Safe met Jason Statham dinsdag te zien bij Veronica

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV