Lang Leve de Liefde: Yvonne wil dat Adrie haar ook vragen stelt

Lang Leve de Liefde: Yvonne wil dat Adrie haar ook vragen stelt

Het te weinig stellen van goede vragen is een vaakgehoorde klacht onder deelnemers van Lang Leve de Liefde. Ook Yvonne wil graag dat haar date Adrie haar wat meer vraagt: "Nou ben jij aan de beurt." Gelukkig voor hem, is daar altijd nog de vragenpot. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Yvonne wil dat Adrie haar ook vragen stelt Het te weinig stellen van goede vragen is een vaakgehoorde klacht onder deelnemers van Lang Leve de Liefde. Ook Yvonne wil graag dat haar date Adrie haar wat meer vraagt: "Nou ben jij aan de beurt." Gelukkig voor hem, is daar altijd nog de vragenpot. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lang Leve de Liefde: Yvonne wil dat Adrie haar ook vragen stelt

Lang Leve De Liefde is iedere dag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Yvonne wil dat Adrie haar ook vragen stelt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier